Ring til os på: 30320066

N.P. Christiansen - Startet i 1935 og i dag drevet af 3. generation

N.P. Christiansen - Silkeborg Stenhuggeri startede i 1935 og bliver i dag drevet af 3. generation.

Med mere end 70 års erfaring inden for faget, kan vi tilbyde vores kunder den ønskede løsning i forbindelse med alle typer mindesten i alle størrelser og stentyper.

Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem konkurrence dygtige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Hos N.P. Christiansen gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder vi os løbende opdateret med vores kunders ønsker, og har derfor indrettet Østjyllands største udstilling med mere end 500 forskellige sten.

Udover mindesten, arbejder vi med sten til alle formål herunder køkkenbordplader, trapper, bundstykker m.m. skræddersyet efter ønske og behov til erhverv såvel som private husstande.

Vores produktion er udstyret med avancerede save- CNC- og slibemaskiner der gør det muligt at udføre enhver opgave med stor præcision og finish.

Vi har ligeledes et kæmpe lager af råvarer, der gør det muligt at udvælge netop den sten kunden måtte ønske.

N.P. Christiansen
Silkeborg Stenhuggeri

Kastaniehøvej 25, 8600 Silkeborg

+45 86 82 02 50
info@silkeborgstenhuggeri.dk
Profil

Startet i 1935 og i dag drevet af 3. generation.


Læs mere

Kørselsvejledning

Sådan finder du nemmest frem til vores butik.


Læs mere

Kontakt

Har du spørgsmål? Vi står altid til rådighed.


Læs mere

Uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular og modtag et opkald fra os, hvor vi kan aftale et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til dit behov.Accepter cookies for at sende